Outdoor cooking

4.8055555555556 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 96% (54 Votes)

Twee dagen lang genieten van de natuur, het verwerken, bereiden en opeten van heerlijke gerechten onder het genot van een wijntje of biertje.

Duur: 2 dagen
Prijs: €199,- p.p.
Datum: In overleg te boeken en op 19 t/m 20 oktober 2024
Locatie: Bergen op Zoom

Niet verzorgd:
Verzorgd:  Alle maaltijden, koffie, thee, chocomel en limonade ('s avonds een biertje of wijntje), overnachting, cursus en een receptenboekje


 

 

 

 

 

Extra informatie

Een kook extravaganza! Een weekend vol culinaire hoogtepunten midden in de natuur, bereid op open vuur. We gaan diverse technieken behandelen zoals het gebruik van een Dutch oven, koken op kolen, rook gebruiken als ingrediënt en oude Sami technieken voor het bereiden van vis. Het schoonmaken van kleinwild en vis evenals het bereiden van diverse broodsoorten. Uiteraard mogen ook toetjes niet ontbreken. Tevens leren we je hoe je alles mooi dresseert op het bord. Houd er rekening mee dat je een lege maag meebrengt!

 

 


Voor wie
Voor alle kook-enthousiastelingen,voor de smulpapen, voor de lekkerbekken, voor de BBQ-masters, kortom voor eenieder die graag eens in een potje roert of een vuurtje stookt.
 


Lees hier de annuleringsvoorwaarden.


Meld je hier aan voor onze Outdoor Cooking weekend. Voor vragen over de cursus neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..