Dagcursus buiten koken

4.9390243902439 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 99% (41 Votes)

Pluk eetbare planten, fileer je eigen vis en geniet van de lekkerste natuurlijke maaltijden rond het kampvuur. We bereiden de maaltijden met gebruik van o.a. Dutch Ovens. Ook erg leuk om met de vriendengroep of familie te boeken.

Duur: 1 dag van 11.00 uur t/m 18.00 uur
Prijs: €85,-
Datum: In overleg te boeken voor groepen en op 27 april (vol) en 12 oktober 2024 voor losse aanmeldingen
Locatie: Austerlitz

Niet verzorgd: stoeltje, kopje, bord en bestek
Verzorgd: cursus, maaltijd, locatie en trainer


 

Extra informatie
We gaan eetbare planten verzamelen uit het bos. Nadat we van alles hebben geplukt, wordt het vuur aangemaakt. Naast een knapperend kampvuur leer je hoe een vis gefileerd moet worden. We bereiden onze eigen gemaakte brood in Dutch Ovens en leren allerlei handige kooktechnieken aan. Je gaat zelfstandig en in groepsverband aan het werk met een aantal heerlijke recepten. Van het geplukte maken we een heerlijke wildsalade terwijl boven het vuur een lekkere stoofpot opwarmt. Voor deze maaltijd is er geen vaste tijd. We eten wanneer er weer iets klaar is en tussendoor genieten we van een lekker drankje.


Dutch Oven boven vuur



Deze dag staat in het teken van genieten. We zitten op een super mooie natuurlocatie midden in het bos. Er is tijd om te koken maar ook om lekker te ontspannen met een wijntje of een biertje.

Ben je vegetarisch of heb je andere eetwensen? Geef het aan en dan houden we er rekening mee. Voor groepen vanaf 12 personen zijn andere locaties ook mogelijk. Er is ook een tweedaagse versie buiten koken te boeken. 


 

 

We beginnen om 11:00 uur en eindigen rond 18:00 uur. Deze dag is geschikt voor alle leeftijden. Elke deelnemer krijgt zijn eigen vis. Wat overblijft kan mee naar huis genomen worden.


Lees hier de annuleringsvoorwaarden.


Gietijzeren pan boven vuur

 

 

Help ons het aanbod te verbeteren en geef jouw mening nadat je de cursus of training hebt gevolgd. Lees alle reviews over deze dag hier.