Familie bushcraft

4.8679245283019 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 97% (53 Votes)

Vakantie in Zweden

Volg nu de Familie bushcraft cursus in het mooie Zweden. Geschikt voor alle leeftijden met veel ruimte om zelfstandig rond te trekken.

Duur: 6 dagen
Prijs: €399,- p.p.
Datum: Volgeboekt
Locatie: Gällö in het landschap Jämtland en de provincie Jämtlands län in Zweden

Niet verzorgd: Transport naar locatie (Vliegveld Åre Östersund)
Verzorgd: overnachtingen en alle maaltijden, visvergunningen, cursusinhoud, het gebruik van de materialen zoals, kano, mes, bijl, zaag, slaapzak, matras, hoofdlamp en cursusmateriaal.


 

Extra informatie
De familie bushcraft cursus biedt het gezin de mogelijkheid om de basis beginselen van bushcraft te leren in Jämtland. Kinderen begrip en respect bijbrengen in de natuur is voor ons erg belangrijk. Er wordt overnacht in ons tenten bushcraft camp, gelegen aan een groot meer. Dit kamp is de uitvalsbasis van deze 6 daagse cursus. Tijdens de cursus komen alle basis aspecten van bushcraft, en Sameh- overlevingstechnieken aanbod. Vuurmaken op verschillende manieren, eetbare en geneeskrachtige planten herkennen, vissen, koken op houtvuur, outdoorcooking, spoorzoeken en je omgeving lezen, shelterbouw, materiaalgebruik en wilderness etiquette. Even weg van alledaagse drukte en samen met  gezin of familie genieten van bushcraft? Dan is deze vakantie het ideale startpunt!


Geert met een groep in de Zweedse natuur

 

Elke ochtend geeft Geerd twee uren les in de bovenstaande onderwerpen. Daarna is iedereen vrij om rond te trekken in de beeldschone omgeving. Je kan gebruik maken van verschillend materiaal zoals een kano. Je kan o.a. vrij hiken, zwemmen, kanoën of je bushcrafttechnieken oefenen in het kamp. Deze cursus is vakantie in het Noorden zoals het hoort: In een ontspannen en gemoedelijke sfeer lekker buiten bezig zijn! We overnachten in laplandtenten en zelfgebouwde shelters of tarps.

 

 

 

 

De locatie zelf is bereikbaar per auto. Deze kan er veilig geparkeerd worden. Vanaf het vliegveld kan er een taxi geregeld worden welke €260,- kost. Deze prijs is voor zowel de heen als terugreis. (€130,- per rit.) Er kunnen meerdere mensen per keer in de auto. Deze vakantie is geschikt voor alle leeftijden.

 

Lees hier de annuleringsvoorwaarden.


Beeldschone Zweedse natuur met wilde rivier 

 


 

De trainer

 

Geerd de Koning  Geerd de Koning

 

Loulou, Geerd & hun zoon Sirah wonen midden in de prachtige natuur van Zweden. Omgeven door glasheldere meren, uitgestrekte naaldwouden en de boeiende bergwereld op korte afstand. Geerd neemt zijn gasten mee op zijn zwerftochten en probeert inzicht te geven in het leven in de natuur en de plaats van de mens in de natuur. Hij laat je de natuur zien, ruiken, horen, proeven en voelen. Elk jaargetijde heeft zijn geheimen en het is prachtig om die te ontdekken. Al op jonge leeftijd was Geerd geboeid door survival en het leven in de natuur. Zijn eerste survivaltocht organiseerde hij toen hij 18 jaar was. Tijdens zijn tochten in Canada, Amerika en Scandinavie stond bushcraft en camp- craft altijd centraal. Later is daar vision quest bijgekomen, om balans te brengen tussen bushcraft-vaardigheden en het ”zijn” als mens. In 1995 introduceerde Geerd de term Bushcraft binnen Nederland en hij had later nog een televisie programma genaamd Avontuurlijk Nederland. De drang om te ontdekken en vrijheid te ervaren is er nu nog steeds. Bush-craft, camp-craft, jagen en vissen vormen nog steeds een onderdeel van het dagelijkse leven in Norrland. Loulou, Geerd & Sirah willen deze manier van leven graag met de gasten delen en laten ervaren! Zij noemen het Nature Wellness!


Meer in Zweden met kampvuur erbij

 

 

Help ons het aanbod te verbeteren en geef jouw mening nadat je deze vakantie hebt gevolgd. Klik hier en vertel ons je ervaring.

 

Review:

"Het was heerlijk op het eiland met Geert.
Wat een leuke gids is hij! Elke dag gaf hij een paar uur heel ontspannen ‘les' in fikkie stoken, eetbare planten vinden, hout hakken, vissen kanoën en nog veel meer.
Daarnaast ook volop tijd voor ontspanning en gezelligheid met de groep rond het kampvuur.
En verder: kamperen in een prachtig bos aan een spiegelend meer en de kinderen een week lang bijna helemaal i-pad vrij!
Daar word een stadsmens vrolijk én ontspannen van van."

 


 

Hieronder staat een verzameling foto's van deze vakantie en andere gehouden met Geerd in Gällö Zweden. Zoals je kan zien zit er veel verscheidenheid in. We hebben verschillende locaties met cabins, tipi's en zelfs een eigen eiland met een Wolverine cabin voor maximaal 5 personen. De locatie wordt regelmatig afgehuurd door productiebedrijven die er films en fotoshoots schieten. De locatie leent er zich dan ook perfect voor. De natuur is beeldschoon en Geerd en zijn familie zorgen voor een unieke ervaring. Wil je met je familie of vrienden op een unieke reis? Neem dan contact op en we maken er samen een mooie ervaring van.


Op zoek naar een ervaren survivalorganisatie voor je bedrijfsevenement, expeditie of schoolkamp? Met ruim 60 gespecialiseerde trainers kunnen wij elke opdracht aan. Of je nu iets simpels en leuks wil zoals een vrijgezellenfeest, of juist een expeditieleider nodig hebt voor in de Amazone, wij helpen je graag verder. Daarnaast garanderen wij betrouwbare kwaliteit, tegen de scherpste prijzen.

 

     

Extreme survival in het Nieuws
Dankzij ons vernieuwend en kwalitatief goed aanbod krijgen we met enige regelmaat aanvragen van tv, radio, magazines en kranten. Klik hier om de interviews te bekijken of te lezen. Wil je ook eens met onze trainers de natuur in? Een interview op maat of begeleiding voor een leuk tv programa? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Versterk jij ons team?
Ben jij opgeleid tot wildernisgids of bushcraftinstructeur? Wil jij graag je passie delen met anderen en deel uitmaken van het Extreme Survival instructeursteam? Kijk dan hier voor onze vacatures. Nog geen opleiding gedaan? Volg dan één van onze unieke jaaropleidingen.

                                                   

                

Open van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Voor vragen over cursussen en evenementen: 085 002 0193.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden | Agenda | Garantie

 

 

Reviews klanten

Jaap Meijer
4 mei, 2024
Wat een geweldige ervaring was de basisweek bushcraft! Ik had al wat kennis over bushcraft, maar wilde graag meer oefenen. Tars en Bas hadden beide ve...

Officieel partner van:

Extreme Survival heeft:

 Scherpe prijzen
Ruim aanbod
Kwaliteit
Top instructeurs
Kundige klantenservice
Soepel annuleringsbeleid


Ga direct naar:

Contact

Aanmelden | Agenda | Garantie

 

 

Ouder en kind survival

 

 

Stel uw vraag
1000 tekens over